Seminar de evitare a amenzilor ITM! TOP 10 greseli pe care le fac agentii economici!

seminar evitare amenzi itmPe data de 2 iulie 2016 Euro Personal SRL va organiza la Iasi seminarul cu tema “Evitarea amenzilor ITM. Top 10 greseli frecvente pe care le fac agentii economici in materie de resurse umane”. In cadrul acestui seminar va avea loc o prezentare de interes a celor mai sensibile aspecte cu privire la legislatia muncii, urmata de discutii libere asupra intrebarilor trimise in prealabil.

 

Durata seminar: 6 ore.

Pret: 275 lei.

Locul desfasurarii: Scoala Titu Maiorescu Iasi.

Prin participarea la acest eveniment veti avea ocazia sa aflati modul in care greselile mici conduc la amenzi mari. Avand in vedere ca necunoasterea legilor nu poate fi invocata niciodata in apararea contravenientului, investitia in acest seminar va asigura in viitor o economie substantiala de la penalizarile aferente nerespectarii anumitor prevederi.

Mai bine sa previi decat sa contesti sau sa platesti! Va asteptam la seminar! Click pe Fisa inscriere Euro seminar ITM

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *