Primul curs de MANAGER DE FORMARE autorizat, cod COR 242406, Iasi, mai 2015

Vrei sa lucrezi pe proiecte europene in formarea profesionala sau sa coordonezi o firma care organizeaza cursuri? Vino la primul curs autorizat de MANAGER DE FORMARE din Romania! Euro Personal iti da posibilitatea de a deveni expert in domeniul FPC!
Incepand din luna mai 2015 toate persoanele interesate se pot inscrie la cursul de MANAGER DE FORMARE adresat publicului larg. Acesta include strategii de organizare si planificare a activitatii de formare profesionala, precum si modalitati de sustinere a standardelor calitative in domeniu.
Prima grupa se va organiza la Iasi in perioada 11-15 mai, dureaza 40 de ore si costa 700 de lei. In urma absolvirii cursului se obtin urmatoarele competente:
1. comunicare cu beneficiarul,
2. lucrul in echipa,
3. managementul timpului,
4. elaborarea strategiei de formare,
5. coordonarea activitatilor specifice domeniului de formare,
6. monitorizarea implementarii strategiei de formare,
7. marketingul formarii,
8. asigurarea calitatii activitatii de formare,
9. managementul riscurilor.
Certificatul de absolvire este autorizat de Ministerul Muncii si Educatiei, valabil in UE si alte 60 de tari.
Cursul este obligatoriu pentru organizatiile care doresc sa devina parteneri ai Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. DRISCU EUGENIA Răspunde

  UNDE MA POT INSCRIE, CARE ESTE PERIOADA DE DESAFSURARE SI CAT COSTA? MULTUMESC ANTICIPAT!

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   urmatorul curs va incepe in luna iunie, dureaza 40 de ore si costa 700 de lei. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg