Sunteti parinti sau profesori si doriti sa descoperiti talentele copiilor?

Va asteptam la primul curs de CONSILIER VOCATIONAL din Oradea! Importanta descoperirii cat mai timpurii a aptitudinilor si preferintelor copiilor este foarte importanta pentru dezvoltarea ulterioara a acestora.

Vocatia este un lucru sublim, dar ce facem atunci cand nu este pusa in valoare? Cursul nostru va ofera metode si tehnici specifice de identificare a vocatiei, atat la copii, cat si la adulti in vederea obtinerii unui grad cat mai mare de autonomie personala si performanta profesionala. Fie ca sunteti parinte si doriti din tot sufletul sa-i oferiti o viata frumoasa copilului dumneavoastra, fie ca sunteti profesor dedicat meseriei si doriti sa obtineti performanta, va asteptam la prima grupa care se va derula in premiera la Oradea in luna iulie 2016! Va stam la dispozitie cu detalii suplimentare pe email sau telefonic.

Mai multe detalii aici

 

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg