Si tu poti deveni expert evaluator proiecte europene! Curs nou la Oradea in august 2016!

In curand se vor lansa proiectele de pe noua alocare financiara si va fi nevoie de evaluatori externi deoarece personalul din ministere si din OIR-uri nu acopera volumul de lucru. Vino la cursul autorizat de Evaluator proiecte pentru a avea o sansa in plus la selectie!

Se castiga sume importante din evaluare, iar activitatea se realizeaza pe diverse domenii: achizitii publice, financiar – contabilitate, juridic, tehnic. Proiectele europene vor aduce o plus valoare importanta si toate regiunile sunt implicate pe diverse axe de finantare. Fii prezent la cursul din Oradea din luna august 2016!

Mai multe detalii

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg