Serie noua de curs la AutoCAD 2D si 3D la Oradea, noiembrie 2016

curs autocad 2d 3d cursuri proiectareTe asteptam sa inveti cel mai popular program de proiectare asistata de calculator la tine in oras! Urmatorul curs de AutoCAD 2D si 3D se va desfasura la Oradea in prima saptamana din noiembrie 2016. Ai ocazia sa inveti modul de realizare a desenelor bi si tridimensionale ce se pot aplica in cele mai diverse domenii: mecanica, instalatii, constructii, agricultura, medicina, textile, arhitectura etc. Un curs complet care te va ajuta sa te mentii in top pe piata muncii cu informatii la zi din domeniul tehnologiei! Contact Oradea: [email protected], 0748.687.407.

Detalii aici

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. murariu anna Răspunde

  Buna ziua,
  O rugaminte am daca imi puteti raspunde, pentru anul 2017 cand se incep cursurile?

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   au fost deja doua cursuri, urmatorul va fi cel mai probabil in toamna. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un numar de telefon la care sa va putem contacta.

 2. Orbai Răspunde

  Se mai poate sa ma inscriu la curs autocad in oradea

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   da, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *