Nou la Oradea!!! Curs de CONSILIER SPORTIV autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei!

Iti place sportul si vrei sa pregatesti oamenii in directia asta? Vrei sa acorzi consultanta de specialitate si nu ai inca o diploma recunoscuta? Vino la singurul curs autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei care iti ofera atat informatiile necesare activitatii, cat si o certificare recunoscuta!

Daca lucrezi deja ca instructor de fitness, aerobic, zumba etc, atunci acest curs de Consilier sportiv este pentru tine! Daca esti profesor de sport si vrei sa-ti actualizezi informatiile din domeniu atunci acum este momentul sa participi la un program care iti ofera o certificare suplimentara! Daca lucrezi sau vrei sa lucrezi intr-un centru spa, acest curs te va ajuta sa-ti dezvolti abilitatile pentru a-i indruma pe cei care doresc sa-si mentina o stare de sanatate buna prin practicarea sportului de agrement!

Mai multe detalii aici.

 

 

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg