Evaluator proiecte – curs intensiv la Oradea in luna septembrie 2016

Cursul de Evaluator proiecte (europene) va da posibilitatea sa deveniti evaluator pe noua alocare financiara si sa obtineti venituri suplimentare si prestigiu social si profesional. Veti invata sa priviti lucrurile din punctul de vedere al finantatorului, sa aplicati tehnici si metode de evaluare, sa stabiliti daca proiectele se incadreaza in cerintele finantatorului si sa va pastrati etica profesionala pe parcursul evaluarilor.

Nu ratati urmatorul curs de Evaluator proiecte derulat la Oradea in luna septembrie 2016! Aveti ocazia sa aflati de la profesionisti cum sa procedati pentru a avea succes in domeniul proiectelor europene.

Detalii aici

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg