Manager de proiect, cod COR 241919 – curs autorizat la Iasi, iunie 2016

Vin fondurile pe noua alocare financiara! Ati absolvit cursul de Manager de proiect? Daca nu, va asteptam la urmatoarea serie care va incepe pe 11.06.2016 la Iasi! Cursul este intensiv si preponderent practic, punand accent pe partea de implementare a proiectelor.

Durata: 40 de ore.

Pret: 500 de lei.

Doar la Euro Personal aveti ocazia sa exersati practic toate notiunile teoretice invatate! Mai multe detalii aici.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Claudia Grosu Răspunde

  Buna ziua, sunt interesata de cursul – Manager de proiect si as dori mai multe detalii. Cand incepe cursul, cat dureaza (perioada), cine este trainerul si daca Certificatul de absolvire contine si sigla Ministerului Muncii, Ministerului Educatiei?
  Va multumesc!

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul dureaza 40 de ore, costa 500 de lei, iar domnul formator se numeste Mihai Scarlat. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg