Vrei sa inveti limba engleza rapid si eficient? La noi gasesti cea mai buna oferta!

Vrei sa inveti limba engleza fara sa cauti in zeci de carti si dictionare? Vrei sa fii independent si sa te descurci la nivel conversational in orice situatie? Doar la Euro Personal gasesti cei mai buni profesori care te vor initia in tainele limbii lui Shakespeare!

Cursul nostru este predat cu metode moderne de catre profesori tineri care se implica in actul predarii si doresc ca fiecare cursant sa obtina maximum de rezultate in timpul alocat invatarii.  Pe langa cunostintele obtinute, absolventii primesc certificatul recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei care atesta nivelul de informatii si abilitatile lor practice.

Mai multe detalii

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *