Vrei sa inveti cel mai popular program de contabilitate? Te asteptam in iulie la cursul de WinMENTOR de la Iasi!

Toate programele de contabilitate, gestiune si facturare functioneaza pe aceleasi principii, insa soft-ul WinMENTOR aduce contabilitatea la nivel de arta. Vino sa inveti principalele notiuni despre utilizarea acestui program la urmatorul curs care va incepe la Iasi in luna iulie 2016!

In cadrul acestui curs vei invata la nivel de operare modulele: Initializare, Stocuri, Productie, Trezorerie, Mijloace fixe si obiecte de inventar, Salarii, Liste, iar dupa absolvire te vei descurca sa tii contabilitatea la firme sau ONG-uri. Te asteptam la inscriere sau daca doresti mai multe informatii ne poti contacta la telefon 0748.687.407 sau pe email.

Mai multe detalii

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. brumaru luminita Răspunde

  M-ar interesa cat costa achizitionarea unui program si daca se poate tine si partea extracontabila de postcalcul.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   pentru detalii despre preturi va rugam sa accesati http://www.winmentor.ro si sa luati legatura cu unul dintre distribuitori. Noi oferim doar cursurile de formare pentru utilizarea programului.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg