Manager de proiect – curs intensiv la Iasi in luna noiembrie 2016!

curs manager de proiect cursuri managementVrei sa devii manager de proiect si sa lucrezi pe fonduri nerambursabile? Ai idee cate oportunitati se deschid pentru cariera prin proiectele europene? Acum ai ocazia sa-ti completezi cunostintele cu informatii noi din domeniul finantarilor nerambursabile. A fi manager de proiect este o adevarata provocare, iar a fi un manager de proiect bun inseamna sa gestionezi eficient toate resursele organizatiei.  Doar la cursul Euro Personal vei invata etapele unui proiect si modul in care se aloca resursele, se minimizeaza riscurile si rezolva situatiile neasteptate. Te invitam la urmatoarea serie de curs din noiembrie 2016!

Detalii aici

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Carmen Iov Răspunde

  Buna ziua,
  Ma numesc Carmen Iov si ma intereseaza cursul de manager de proiect.Sunt absolventă de studii universitare, lucrez intr-o companie de asigurări si locuiesc in Iasi.
  Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile de inscriere si care este pretul.
  Multumesc

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul costa 500 de lei si este programat sa inceapa la finalul saptamanii viitoare. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

 2. creanga ilie constantin Răspunde

  Buna ziua ma numesc creanga ilie constantin sunt din iasi am varsta de 25 de ani am terminat facultatea de teologie si doresc sa particip si ei la cursul de !ager proiect camd , cum si ce acte trebuie si daca este subventionat sau trebuie platit multumesc astept raspuns.

Lasa un comentariu

*

captcha *