Hai in lumea Photoshop si Corel Draw! Invata rapid Grafica vectoriala!

Doar la Euro Personal ai ocazia sa inveti rapid si eficient modul in care se utilizeaza cele mai folosite programe de Grafica publicitara. Cursul nostru iti ofera toate cunostintele de care ai nevoie pentru prelucrarea de fotografii, imagini abstracte, cromatica si text.

Programul Adobe Photoshop ne da ocazia de a crea o lume de vis in care fantezia noastra nu are limite, iar Corel Draw ne ajuta sa vedem diferit textele, fundalurile, imaginile suprapuse si abstractul. In luna iulie 2016 incepem un nou curs la Iasi si va asteptam cu drag pentru a beneficia de experienta formatorilor nostri autorizati! Pentru inscriere va rugam sa ne contactati la telefon 0748.687.407 sau pe email [email protected]

Mai multe detalii

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *