Curs Operator calculator (operare PC) la Iasi in luna august 2016

Utilizarea calculatorului a devenit indispensabila in toate domeniile de activitate, iar cunostintele de operare PC sunt cu atat mai cautate cu cat faciliteaza mult munca angajatilor. Euro Personal va organiza in luna august 2016 o noua serie de curs pentru Operator introducere, validare si prelucrare date. In cadrul acestui curs se vor invata notiuni despre tehnoredactarea documentelor si calculul tabelar, fisiere, directoare, aranjare text si formule.

Fii prezent la urmatoarea serie de curs si actualizeaza-ti competentele informatice care te vor ajuta sa obtii rezultate mai bune intr-un timp scurt, dar si o certificare recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Mai multe detalii

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *