Curs intensiv de limba germana incepatori, Iasi, august 2016

Vino la cursul de limba germana conversationala ce se va organiza la Iasi in luna august 2016! In zilele noastre comunicarea este totul, iar cresterea capacitatii de intelegere si relationare cu alte persoane depinde de modul in care ne exprimam.Cu cat cunoastem mai multe limbi straine, cu atat avem mai multe sanse la angajare si la obtinerea unui salariu mai bun.

Cine vrea sa calatoreasca, sa studieze in Europa sau sa se dezvolte personal are ca optiune participarea la cursul de limba germana nivel incepatori pentru initerea in tainele uneia dintre cele mai grele limbi europene. Va asteptam cu drag sa obtineti certificatul autorizat ANC, dar si cunostintele necesare pentru o comunicare eficienta!

Mai multe detalii aici.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg