Nou la Galati! Curs Manager proiect, cod COR 241919 – program de week-end

curs manager de proiect cursuri project management fonduri europene proiecte

curs manager de proiect cursuri project management fonduri europene proiecte

Vrei sa devii Manager de proiect si sa lucrezi in domeniul fondurilor nerambursabile pe noua alocare financiara? Vino la cursul autorizat din luna septembrie 2016 organizat la Galati de Euro Personal! Specialistii nostri te vor invata cum sa concepi eficient un proiect pornind de la nevoia ce trebuie acoperita, cum sa aloci eficient resursele, cum sa gestionezi riscurile si bugetul astfel incat sa fie asigurata implementarea proiectului, dar si sustenabilitatea ulterioara.

Nu rata oportunitatea de a castiga mai multi bani pe viitoarele axe de finantare, dar si prestigiu profesional si social! Detalii aici

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *