Curs nou de WinMentor la Iasi in octombrie 2017

europersonal-curs-winmentorVa invitam sa participati la urmatoarea serie de curs pentru utilizarea programului WinMentor nivel incepatori! Aveti ocazia sa invatati de la specialisti cum se realizeaza introducerea datelor in diverse machete din program si sa primiti notiunile necesare pentru operare in modulele: Initializare, Stocuri, Trezorerie, Productie, Mijloace fixe si obiecte de inventar, Salarii. Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa lucreze in domeniul economic avand in vedere ca majoritatea firmelor din judetul Iasi folosesc acest software de contabilitate si gestiune. Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected].

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Radu Alina Răspunde

  Cand va fi urmatoruk curs ? Se pare ca pe acesta l-am pierdut…Multumesc..

  • EuroPersonal Răspunde

   Nu l-ati pierdut. Lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

 2. Lungu Roxana Răspunde

  Buna ziua,
  Va rog sa imi spuneti daca a acest curs cuprinde si modulul „Comercial”
  Multumesc.

 3. popovici Răspunde

  buna ziua

  care este durata cursului ?
  cursurile se tin dupa amiaza?
  o stucturare , in mare , imi puteti spune?
  faceti si cursurie pentru avansati?

  multumesc anticipat pentru raspunsuri.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   programa o puteti accesa pe site la pagina cursului, iar programul va fi stabilit de comun accord la prima intalnire. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

 4. popovici Răspunde

  buna ziua

  sunt interesata de cursul Win Mentor. vreau sa stiu cand incepeti cursul , un pret si de asemenea daca aveti su varianta pentru avansati.

  va multumesc

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul urmator este pentru nivel incepatori, costa 500 de lei si incepe la finalul saptamanii viitoare. Doriti sa va inscriet?

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg