Curs consilier vocational la Iasi in iunie 2017

Curs consilier vocational iasi cluj bucurestiLucrati cu oamenii si doriti sa va faceti inteles si ascultat? Va invitam la cursul de Consilier vocational autorizat ANC care se va desfasura in luna iunie 2017 la Iasi. Sunteti profesor si doriti sa aveti o comunicare mai eficienta cu elevii? Sau sunteti psiholog si doriti sa aveti mai mult succes cu clientii? Acest curs va ofera o noua perspectiva a tehnicilor si metodelor de identificare a talentelor si abilitatilor native ale fiecarei persoane, precum si timpul necesar pentru dezvoltarea lor. Cursul se adreseaza unui grup tinta foarte larg: parinti, manageri resurse umane, consilieri de toate tipurile, profesori, psihologi si alte categorii de specialisti care lucreaza cu resursele umane. Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected].

Detalii aici

Despre Training Cariere

Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

 1. Veaceslav Răspunde

  Buna ziua ! Doresc să cunosc perioada, ziua cînd va avea loc acest curs şi care sînt condiţiile.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   am raspuns pe email, dar am primit un mesaj de eroare, ca si cum adresa nu ar exista. Lasati un numar de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *