Curs AutoCAD 2D si 3D la Galati in august 2016 (proiectare asistata de calculator)

Proiectarea asistata de calculator se utilizeaza in multe domenii de activitate, iar cursul nostru de AutoCAD 2D si 3D se adreseaza atat inginerilor, cat si persoanelor cu alta specializare. Programul este de initiere si este folositor pentru cadastru, arhitectura, instalatii, mecanica, constructii etc.

Vino la urmatorul curs de proiectare asistata de calculator din Galati din luna august 2016! Te asteptam sa inveti sa desenezi bidimensional si tridimensional!

Mai multe detalii aici

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *