Esti profesor si ai nevoie de punctaj la dosar? Noi cursuri internationale in Ungaria si Bulgaria – iunie 2018

Stimate cadre didactice! Va invitam in perioada urmatoare la cursurile de Management educational European pentru a afla noutatile din strategiile europene ce se vor implementa in viitorul apropiat si in Romania! Este util pentru dvs sa stiti la ce trebuie sa va asteptati mai ales in contextul schimbarilor actuale.Totodata, va completati CV-ul cu un curs international care va ajuta la evaluari si la obtinerea de punctaj suplimentar in fata colegilor. Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs,  Training Cariere SRL va organiza in luna iunie 2018 cursuri pe tema MANAGEMENT EDUCATIONAL EUROPEAN astfel:
– 23 iunie 2018 – Ungaria,
– 30 iunie 2018 – Bulgaria.
Fiecare curs dureaza 1 zi si costa 500 de lei. INSCRIERILE AU INCEPUT, IAR LOCURILE SUNT LIMITATE. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0748.687.407 sau pe email la:
 [email protected] pentru Ungaria,
– [email protected] pentru Bulgaria.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg