Curs WinMENTOR incepatori serie noua la Cluj in aprilie 2016

Avem placerea sa va anuntam derularea unei noi serii de curs pentru disciplina WinMentor incepatori la Cluj in luna aprilie 2016. Ii asteptam pe cei interesati la inscriere!

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Alina Răspunde

  Buna ziua,
  M- ar interesa, va rog, in ce zile si in ce intervale orare se tin cursurile, in cat timp se finalizează si daca taxa trebuie achitată integral de la început (pentru Cluj, am vazut ca aveti programat pentru iunie). Multumesc.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul se sustine pe parcursul unei saptamani cate 6 ore pe zi dupa amiaza de la 14:30 la 20. Taxa trebuie achitata la inscriere. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

 2. Andreica Simona Răspunde

  Buna ziua,
  Va rog sa imi spuneti data inceperii cursului la Cluj si durata acestuia. Care este costul cursului?

  Va multumesc,
  Simona Andeica

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul se va derula intre 18-23 aprilie si costa 800 de lei. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg