Curs limba engleza nivel incepatori, Iasi, septembrie 2015

Avem placerea sa va anuntam inceperea unei noi serii de curs la limba engleza nivel incepatori in luna septembrie. Ii asteptam pe cei interesati la inscriere.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Andreea Ionela Răspunde

  Buna ziua. As dori sa stiu cand incepe cursul de engleza incepatori? va multumesc.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua, cursul va incepe miercuri pe data de 16.09. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

 2. mihaela iordache Răspunde

  Buna seara , sunt interesata la cursul de engleza pentru incepatori ! Pot avea mai multe informatii cum se desfasoara aceste cursuri ? Sunt mai multe clase? Cam cati cursanti sunt intr-o clasa? Su care ar fi orarul !
  Va multumesc !

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg