Curs nou Evaluator de proiecte, Iasi, 27 mai 2016

A fi evaluator de proiecte reprezinta etapa superioara pentru clasicul manager de proiect. O noua serie va incepe la Iasi pe data de 27 mai 2016. Ii asteptam pe cei interesati la inscriere!

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Sandu Petronela Răspunde

  As dori sa inscriu 2 persoane la acest curs.Va rog sa imi transmite-ti programul si costul unui astfel de curs.Multumesc!

 2. Maior Ioan Răspunde

  Buna ziua. As dori sa ma inscriu la acest curs (evaluator de proiecte) dar nu raspunde nimeni la numerele de telefon afisate. Cum transmit actele si avansul numerar ?

 3. Ioana Briaur Răspunde

  Buna ziua. M-ar interesa sa ma inscriu la cursurile dvs. Cat costa, cat dureaza si care este programul cursurilor? Ma mai intereseaza sa stiu daca este necesar sa fiu absolvent de cursuri superioare. Sunt inca student, insa am o asociatie si vreau sa ma perfectionez.
  Multumesc.

Lasa un comentariu

*

captcha *