Curs AutoCAD 2D si 3D, Iasi, aprilie 2015

In luna aprilie 2015 va incepe la Iasi o noua serie de curs pentru Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator. Ii asteptam pe cei interesati la inscriere!

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. ilinescu mugur Răspunde

  Ma mai pot inscrie la curs autocad?

 2. popa andrei Răspunde

  buna ziua!
  sunt interesat de un curs AutoCAD as dori sa stiu care e durata cursului , costul acestuia si certificare obtinuta daca e cazul. multumesc anticipat!

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   asa cum scrie in descrierea cursului, dureaza 60 de ore, costa 800 de lei si este autorizat de Ministerul Muncii si Educatiei. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg