Noi cursuri de AutoCAD 2D si 3D la Iasi si Galati in februarie-martie 2018!

Te pasioneaza proiectarea asistata de calculator? Vrei sa inveti programul AutoCAD si sa lucrezi intr-un domeniul de varf bine platit? Atunci te invitam la cursul nostru de Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator care se va desfasura la Iasi in februarie 2018 si la Galati in luna martie 2018. Notiunile invatate la acest curs te vor ajuta in domenii foarte diferite, ca de exemplu: constructii, instalatii, cadastru, textile, agricultura, medicina etc. Se preda atat partea de 2D, cat si cea de 3D, iar fiecare participant lucreaza singur pe calculator pentru obtinerea de rezultate optime in procesul de invatare. Pentru detalii si inscriere te asteptam sa ne contactezi la 0748.687.407 sau pe email la [email protected] pentru Iasi si la [email protected] pentru Galati.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Adrian Răspunde

  Buna ziua. Cand incep cursurile de la Galati, care este costul programului?

  Multumesc.

 2. valentina stanescu Răspunde

  Cât costă acest curs?

 3. Adrian Răspunde

  Buna ziua. Cand incep cursurile de la Iasi, care e orarul desfasurarii lor si care e costul programului?

  Multumesc.

  • Training Cariere Răspunde

   Buna ziua,
   cursul dureaza 40 de ore, costa 800 de lei, iar daca doriti sa va inscrieti lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg