Curs de AutoCAD 2D si 3D la Galati in mai 2017 (Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator)

Doriti sa invatati programul AutoCAD? Doriti sa stiti sa proiectati bidimensional si tridimensional divese piese, instalatii si constructii? Va invitam sa participati la cursul nostru de Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator care se va desfasura la Galati in perioada mai-iunie 2017! In cadrul acestui curs se invata atat partea de 2D, cat si cea de 3D, astfel incat absolventii vor dobandi un set complet de cunostinte care ii va ajuta in viitor sa obtina un serviciu bine platit. Competentele informatice sunt foarte cautate in prezent, iar aplicatiile programului AutoCAD 2D si 3D se pot realiza in urmatoarele domenii: constructii, instalatii, textile, agricultura, medicina, mecanica etc. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la [email protected] sau la telefon 0748.687.407.

Detalii aici

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Ciprian Răspunde

  Buna ziua.
  Urmatorul curs in Galati? Doresc sa ma inscriu. V-am trimis un mail dar nu am primit raspuns.
  Multumesc.

 2. Iulia Albu Răspunde

  Buna ziua.
  cand incepe cursul Autocad la Galati si cat costa?
  Multumesc

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul va incepe la finalul lunii mai si costa 1000 de lei. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

 3. Nicolae George Răspunde

  Doresc sa aflu cand se organizeaza un curs de AutoCad si de manager de proiect in Constanta.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul de AutoCAD se va desfasura in luna iunie, pe cel de Manager proiect nu l-am programat. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *