Curs AutoCAD 2D si 3D la Constanta in luna august 2016

Cursul de AutoCAD 2D si 3D este indispensabil tuturor celor care doresc sa lucreze in proiectare. In prezent acest program este folosit in multe domenii, iar persoanele care il utilizeaza nu mai sunt neaparat ingineri. Daca doresti sa te specializezi pe o nisa care ofera venituri mai mari decat media pietei muncii, te asteptam la urmatoarea serie de curs care va incepe la Constanta in luna august 2016.

Vei avea sanse in plus in domeniul constructiilor, instalatiilor, textilelor, chiar si al stomatologiei daca vei cunoaste programul AutoCAD!

Citeste mai mult

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *