Curs AutoCAD 2D si 3D la Constanta in august 2017

Te pasioneaza proiectarea asistata de calculator? Vrei sa inveti programul AutoCAD si sa lucrezi intr-un domeniul de varf bine platit? Atunci te invitam la cursul nostru de Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator care se va desfasura la Constanta in luna august 2017. Notiunile invatate la acest curs te vor ajuta in domenii foarte diferite, ca de exemplu: constructii, instalatii, cadastru, textile, agricultura, medicina etc. Se preda atat partea de 2D, cat si cea de 3D, iar fiecare participant lucreaza singur pe calculator pentru obtinerea de rezultate optime in procesul de invatare. Pentru detalii si inscriere te asteptam sa ne contactezi la 0748.687.407 sau pe email la [email protected].

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Ciutu Răspunde

  Se poate invata si on-line? Cat ar fi pretu pentru un asemenea curs?

 2. Spinu Gabriela Răspunde

  Buna ziua. Organizati cursuri de autocad in septembrie?

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,

   cursul tocmai s-a terminat, urmatoarea serie va fi spre finalul anului. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg