Vrei sa devii evaluator de proiecte? Curs intensiv la Iasi, Cluj, Oradea in octombrie 2016

curs evaluator proiecte europene cursuriSe deschid deja noile linii de finantare, iar Agentiile de Dezvoltare Regionala si ministerele au nevoie de experti evaluatori externi. Tu stii cum se realizeaza o evaluare de proiecte europene? Daca nu, ai vrea sa inveti? Vino la urmatorul curs care se va desfasura in orasul tau in luna octombrie 2016 in sistem intensiv. Ai ocazia sa inveti modul in care se aplica criteriile de evaluare, elementele pe care se pune accent precum si aspecte practice importante din activitatea evaluatorului. Te asteptam la inscriere pentru a primi o certificare ANC, dar si competentele practice de care ai nevoie in activitate.

Detalii aici

 

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
  1. Antonia Răspunde

    Pe cand va fi la oradea??

    • EuroPersonal Răspunde

      La Oradea cursul s-a desfasurat in februarie, iar urmatorul va fi in toamna. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *