NOUA METODOLOGIE invatamant – noile punctaje pentru concursul directorilor

curs management educational internationalConform proiectului de metodologie pentru noua sesiune de concurs postat pe data de 4.05.2017 pe site-ul Ministerului Educatiei, in Anexa 3, punctul 2b) se precizeaza ca fiecare curs in strainatate se puncteaza cu 0,5 puncte, dar nu mai mult de 2 puncte.

Astfel, pentru obtinerea maximului de punctaj la acest criteriu, venim in intampinarea nevoilor dvs cu noi cursuri in strainatate pentru completarea CV-ului si punctaj suplimentar. In luna IUNIE 2017 cursurile se vor desfasura in REPUBLICA MOLDOVA, UNGARIA si SERBIA in perioadele 10-11, 17-18 si 24-25 iunie. Cursurile vor avea ca teme  POLITICILE EDUCATIONALE si ASIGURAREA CALITATII. Fiecare curs costa 500 de lei, dureaza 1 zi si se va derula pe o tema diferita prin urmare 2 cursuri diferite/ week-end. DECI, participand la mai multe cursuri, va maximizati sansa de a OBTINE PUNCTAJUL MAXIM!!! Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 respectiv pe email la [email protected] pentru Republica Moldova, [email protected] pentru Serbia si [email protected] pentru Ungaria.

Conform punctului 2c) se primeste 1 punct pentru fiecare lucrare cu ISBN la care sunteti unic autor. Pentru a indeplini si aceasta cerinta, vom organiza pe data de 20 iunie 2017 conferinta cu tema MANAGEMENTUL EDUCATIONAL –  perspective in Romania si in lume, finalizata cu volum ISBN indexat in 3 baze de date internationale. Va invitam sa va inscrieti pe adresa [email protected] sau la telefon 0748.687.407.

Pentru a fi mereu la curent cu ofertele noastre, accesati site-ul www.europersonal.ro si abonati-va la newsletter.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Flori b Răspunde

  La conferință putem participa si indirect?

 2. Aurelia Răspunde

  Da, e adevarat ca in weekend nu sunt evaluari dar presedintii de comisie, persoanele de contact sau membrii comisiei au de pregatit salile, de montat calculatoare, de instalat sistemele de supraveghere audio-video. Iar asta se va face numai incepand de vineri, după incheierea ultimei ore de curs. IN anii trecuti am stat inclusiv duminica la scoala pana la 6 dupa-masa

 3. Aurelia Răspunde

  Urmeaza evaluarea la clasa a VIII-a. O multime dintre cei care ar dori sa participe la cursurile dvs sunt cuprinsi la evaluare si nu pot pleca. Nu puteti amana cursurile dupa aceasta evaluare?

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   toate cursurile sunt programate in week-end. Atunci nu sunt evaluari.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg