NOU!!! Simpozioane si cursuri internationale (pachet complet) pentru concursul directorilor si alte evaluari – Serbia, 24-25 iunie

Stimati domni profesori! Candidati la functia de director si nu aveti in portofoliu o specializare pe teritoriul altui stat? Sau doriti sa va completati CV-ul pentru alte evaluari cu activitati internationale? Va invitam in luna iunie sa va completati CV-ul cu 2 sau 4 stagii de pregatire pe domeniul stiintelor educatiei in  Serbia! Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs, Euro Personal SRL va organiza in luna IUNIE 2017 cursuri si simpozioane pe Politici educationale si Asigurarea calitatii in Serbia pe 24 si 25 iunie.

Fiecare curs/ simpozion dureaza 1 zi si costa 500 de lei. Pentru persoanele care doresc sa participe la ambele activitati dintr-o zi, pachetul va costa 800 de lei.

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0748.687.407 sau pe email la: [email protected]

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg