Important! Ultima zi de inscrieri pentru cursul international din Ungaria de pe 14.10.2017

Stimati domni profesori! Va reamintim ca maine dimineata este termenul limita pentru inscrierea la cursul international de MANAGEMENT EDUCATIONAL EUROPEAN din Ungaria de pe 14.10.2017.  Nu ratati ocazia de a fi prezenti la un curs interesant cu multe informatii utile si va rugam sa ne trimiteti toate documentele solicitate cat mai curand! Aveti ocazia sa va imbunatatiti CV-ul cu un curs pe teritoriul altui stat care si sa il folositi in diverse grile de evaluare! Pentru celelalte doua sesiuni de curs, respectiv Republica Moldova de pe 28 octombrie si Bulgaria – 4 noiembrie inscrierile sunt deschise! Va asteptam!

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
  1. ANISOARA LUCA Răspunde

    buna ziua!
    suntem 3 cadre didactice, care dorim sa ne inscriem a cursul de MANAGEMENT EDUCATIONAL EUROPEAN, sesiunea din 4 noiembrie, Bulgaria.
    Cum procedam? ( nu-l regasim in lista alaturata)

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg