Important! Prelungire termen depunere articol si modificare data conferinta pe 14 decembrie 2017

Tinand cont de minivacanta de la inceputul acestei luni si de faptul ca multi dintre dvs nu au reusit sa termine de redactat lucrarile, va informam ca am reprogramat conferinta cu tema „Managementul educational in contextul schimbarilor legislative” pe data de 14 decembrie 2017, iar noul termen de depunere va fi tot pe aceasta data.  Va asteptam sa trimiteti documentele!

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. STANCA DOINA Răspunde

  Sunt interesată să particip la conferinta cu tema „Managementul educational in contextul schimbarilor legislative” – cu lucrare. Vă rog să imi trimiteți mai multe detalii.

 2. Agavriloaei Lacramioara Răspunde

  Buna seara.
  NU AM PRIMIT LINK-UL pentru abonarea la newsletter desi am primit un email.
  Pentru articol doresc cateva informatii:
  unde se achita taxa ?
  unde trimit articolul ? Adresa email ?
  cum primesc cartea cu articolul daca nu pot veni la Conferinta ?
  unde are loc Conferinta si intervalul orar ?

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg