Important pentru profesori! Cursuri internationale de Management educational European in Ungaria, Rep. Moldova si Bulgaria

Anunt important pentru toate cadrele didactice si personalul auxiliar! Euro Personal in parteneriat cu Training Cariere va organiza noi serii de curs international pe domeniul MANAGEMENTULUI EDUCATIONAL EUROPEAN! Cursurile organizate de noi au fost punctate la sesiunile anterioare ale concursului pentru directori, precum si in alte grile de evaluare. Este util pentru dvs sa stiti la ce trebuie sa va asteptati mai ales in contextul schimbarilor actuale, iar in cadrul acestui curs veti afla noutati despre strategiile europene care se vor implementa si in Romania in urmatorii ani. Noile serii  pentru cursul de formare internationala MANAGEMENT EDUCATIONAL EUROPEAN cu durata de 1 zi in vor avea loc astfel:

– 14 octombrie 2017 – Ungaria,
– 28 octombrie 2017 – Republica Moldova,
– 4 noiembrie 2017 – Bulgaria.
Fiecare curs dureaza 1 zi si costa 500 de lei. INSCRIERILE AU INCEPUT PENTRU TOATE LOCATIILE, IAR LOCURILE SUNT LIMITATE. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0748.687.407 sau pe email la:
[email protected] pentru Ungaria,
[email protected] pentru Republica Moldova,
[email protected] pentru Bulgaria.

 

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
  1. Pupaza Aurelia Răspunde

    Aceste cursuri au credite ?

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg