Fii prezent la urmatorul curs de WinMENTOR de la Cluj in luna iulie 2016!

In judetul Cluj sunt peste 1500 de firme care folosesc programul de contabilitate, gestiune si facturare WinMENTOR, iar daca iti cauti un loc de munca in domeniul economic vei avea mai multe sanse sa-l obtii cunoscand acest soft. Te asteptam la urmatorul curs organizat de Euro Personal la Cluj in luna iulie 2016!

In cadrul cursului pentru incepatori se invata toate notiunile necesare pentru operarea completa a contabilitatii unei firme. Contabilitatea primara si financiara este un domeniu de interes care a devenit un instrument de management organizational, iar cunoasterea programului WinMENTOR te ajuta sa obtii toate situatiile in cel mai scurt timp.

Mai multe detalii

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. POP CAMELIA FLAVIA Răspunde

  BUNA ZIUA,
  M-AR INTERESA CURSUL DE WINMENTOR , ATAT CEL PENTRU INCEPATORI CAT SI CEL PENTRU AVANSATI . VA ROG SA-MI COMUNICATI CAND ARE LOC IN CLUJ NAPOCA

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   urmatoarea serie se va desfasura la Cluj in toamna. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg