Curs international pentru profesorii candidati la functia de director de scoala (sesiunea a doua)

curs management educational internationalO sansa unica  pentru cei care nu au participat inca la o specializare internationala! Euro Personal va organiza in parteneriat un curs de formare internationala cu durata de 1 zi in Republica Moldova pe data de 30 septembrie. Cursul va avea ca tema Managementul educational si costa 500 de lei/ persoana. Se ofera diploma de participare care atesta prezenta dvs. la curs pe teritoriul altui stat si va asigura obtinerea punctajului maxim la evaluarea CV-ului. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la [email protected] sau telefon 0748.687.407.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
  1. Loredana Răspunde

    Pot primi mai multe detalii pe email?

  2. Blidar Răspunde

    As dori mai multe detalii. Multumesc.

  3. Mihai Tudic Răspunde

    Buna ziua sunt interesat de cursul de formare international din Moldova. Am nevoie de mai multe informatii. Va multumesc.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg