Curs international pentru profesori in vederea completarii CV-ului – 10 decembrie 2016

curs management educational internationalO noua sansa  pentru cei care nu au participat inca la o specializare internationala! Euro Personal va organiza in parteneriat un curs de formare internationala cu durata de 1 zi in Republica Moldova pe data de 10 decembrie 2016. Cursul va avea ca tema Managementul educational si costa 500 de lei/ persoana.  Cursul se adreseaza profesorilor care nu au in portofoliu o perfectionare realizata pe teritoriul altui stat si care doresc sa-si completeze CV-ul in vederea obtinerii de grade didactice, punctaj suplimentar si avantaj la evaluare in fata colegilor. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la [email protected] sau telefon 0748.687.407.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Roman Valeria Răspunde

  Se obtin si CPT la absolvirea acestui curs ?

 2. Bobonete Mihai Răspunde

  Buna seara! Exista vreo alta posibilitate de participare la acest curs? In data de 10 decembrie nu pot ajunge in Rep. Moldova, este posibila participarea online sau alta varianta? Multumesc!

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   mai organizam o serie pe data de 17 decembrie. Cursul este cu prezenta.

 3. valentina Răspunde

  Ar trebui sa gasiti o modalitate pentru ca acest curs sa se organizeze si printr-o varianta moderna gen platforma, chiar si prin expedierea materialelor prin e-mail sau posta… Multe cursuri se realizeaza urmarind aceste variante ajutatoare si chiar moderne… Asteptam cu nerabdare sa luati in calcul si aceste variante pentru a putea participa cat mult mai multe persoane.

 4. Meclea Sorin Tudor Răspunde

  Bună ziua, EuroPersonal! E cu plată cursul? Unde are loc? Vă mulțumesc frumos! Spor la lucru și sfârșit de săptămână plăcut!

 5. Ciceu Răspunde

  Acest curs mai trebuie si daca ai managemant educational facut in tara.

 6. Anghel CLaudia Răspunde

  Participarea este directa, sau se lucreaza si online? Multumesc!

 7. Ivașcu Gela Răspunde

  Super!Am fost la acest curs,modul de organizare este foarte bine programat,diploma o primesti la finalul cursului ,mâncarea super gustoasă si la întoarcere va luati din vama bomboane Bucuria.

Lasa un comentariu

*

captcha *