Curs international de Management educational European in Republica Moldova – 9.12.2017

Stimate cadre didactice! Va invitam pe data de 9 decembrie la cursul de Management educational European din Republica Moldova pentru a afla noutatile din strategiile europene ce se vor implementa in viitorul apropiat si in Romania! Este util pentru dvs sa stiti la ce trebuie sa va asteptati mai ales in contextul schimbarilor actuale. Cursul costa 500 de lei si dureaza 1 zi. Prin aceasta participare va completati CV-ul cu un curs international care va ajuta la evaluari si la obtinerea de punctaj suplimentar in fata colegilor. Cursul nostru a fost punctat la ambele sesiuni ale concursului pentru directori precum si in alte grile de evaluare.  Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected].

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Lenuta Radovici Răspunde

  Bună ziua! Îmi puteți oferi și câteva detalii despre transport? Va mulțumesc!

 2. Antoche Florentina Răspunde

  Buna ziua, sunt interesanta de curs. Va rog sa imi oferiti detalii suplimentare( transport, locatie, alte costuri, etc.). Multumesc!

 3. Ioan GROSU Răspunde

  Sunt interesat de curs.
  Rog INFO cu detalii.

 4. CODRESCU DANIELA Răspunde

  Vă rog, detalii despre teanspirt, locație, costuri suplimentare, ora începerii….MULTUMESC!

 5. Mocanu Delia Răspunde

  As dori sa particip cu alți 3 colegi din Or.Hirlau jud.Iasi.

 6. Zahiu Cristina Răspunde

  Buna ziua, sunt interesanta de curs. Va rog sa imi dating detalii suplimentare( transport, locatie, alte costuri, etc.). Multumesc!

 7. Dumitra Monica Răspunde

  Buna ziua. Este cu participare directă?

 8. Coptilet Valentina Răspunde

  Buna ziua, sunt interesata de cursul dvoastra, dar nu am reusit sa va contactez la tel. atasat. va rog sa-mi indica-ti cum asi putea participa la curs?
  Cu respect Valentina Coptilet.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg