Curs intensiv Manager proiect la Iasi, 24-26 noiembrie 2017

Va invitam sa va inscrieti la urmatorul curs intensiv de manager proiect care va avea loc la Iasi in perioada 24-26 noiembrie 2017! La finalul acestui an si inceputul anului 2018 vor fi disponibile noi linii de finantare prin programele europene de fonduri nerambursabile. Daca doriti sa fiti pregatiti si sa indepliniti toate criteriile de eligibilitate, va asteptam la acest curs! In cadrul sau veti afla de la cei mai buni profesionisti ce inseamna un proiect, care sunt etapele cronologice ale acestuia, cum se realizeaza raportarile si ce inseamna managementul riscurilor. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected].

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Zagoreanu Silvia Răspunde

  Buna ziua!
  – preconizati sa organizati astfel de cursuri la sfarsitul lunii februarie sau in luna martie 2018?
  -ofertele sunt valabile pentru dortorii din Republica Moldova?

  • Training Cariere Răspunde

   Buna ziua,
   da, sunt valabile ofertele, insa deocamdata nu avem programata urmatoarea serie. Abonati-va la newsletter si va tinem la curent.

 2. Amariței Octavia Răspunde

  Cost si numar de credite?

  • EuroPersonal Răspunde

   Cursurile autorizate ANC nu pot avea credite. Cursul costa 500 de lei.

 3. Mardare Florin Răspunde

  Cursurile sunt gratis?
  Sau…..cat costa?

  • EuroPersonal Răspunde

   Toate cursurile costa. Noi nu organizam cursuri gratuite. Cel de manager proiect costa 500 de lei.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg