Comisiile ISJ au punctat! Noi cursuri internationale pentru profesori in Ungaria, Republica Moldova si Bulgaria

Stimate cadre didactice! Va invitam in perioada urmatoare la cursurile de Management educational European pentru a afla noutatile din strategiile europene ce se vor implementa in viitorul apropiat si in Romania! Este util pentru dvs sa stiti la ce trebuie sa va asteptati mai ales in contextul schimbarilor actuale. Totodata, va completati CV-ul cu un curs international care va ajuta la evaluari si la obtinerea de punctaj suplimentar in fata colegilor. Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs, Euro Personal in parteneriat cu Training Cariere SRL va organiza in lunile octombrie – noiembrie 2017 cursuri pe tema MANAGEMENT EDUCATIONAL EUROPEAN astfel:
– 14 octombrie 2017 – Ungaria,
– 28 octombrie 2017 – Republica Moldova,
– 4 noiembrie 2017 – Bulgaria.
Fiecare curs dureaza 1 zi si costa 500 de lei. INSCRIERILE AU INCEPUT PENTRU TOATE LOCATIILE, IAR LOCURILE SUNT LIMITATE. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0748.687.407 sau pe email la:
[email protected] pentru Ungaria,
[email protected] pentru Republica Moldova,
[email protected] pentru Bulgaria.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Niculina Stanescu Răspunde

  Buna ziua, as dori sa particip la cursul organizat la Ruse….ma intereseaza cum ma inscriu, cand si de unde se pleaca in data de 4 nov. Si care este modalitatea de a achita acedt curs! Multumesc

 2. Predea Mihaela Răspunde

  As dori sa aflu daca acest curs are credite pretransferabile. Multumesc!

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursurile de pe teritoriile altor state nu pot avea credite. Doriti sa va inscrieti?

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg