Comisiile din cadrul ISJ au punctat! Curs international pentru profesori (candidati la postul de directori) – 25 februarie 2017

curs management educational internationalO noua sansa  pentru cei care nu au participat inca la o specializare internationala! Acest curs a fost punctat de comisii la evaluarea CV-ului in cadrul concursului pentru directori! Euro Personal va organiza o noua serie  pentru cursul de formare internationala cu durata de 1 zi in Republica Moldova pe data de  25 februarie 2017. Cursul va avea ca tema Managementul educational si costa 500 de lei/ persoana.  Cursul se adreseaza profesorilor, personalului auxiliar si directorilor care nu au in portofoliu o perfectionare realizata pe teritoriul altui stat si care doresc sa-si completeze CV-ul in vederea obtinerii de grade didactice, punctaj suplimentar si avantaj la evaluare in fata colegilor.  Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la [email protected] sau telefon 0748.687.407.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. PRAVAT SILVIU Răspunde

  Buna ziua! Se mai fac inscrieri la acest curs? In martie o sa se repete acest curs international?
  Tot incerc sa particip si apar tot felul de lucruri ce ma impiedica… 🙁

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   pe 18 martie va fi urmatoarea serie. Doriti sa va inscrieti?

 2. Musteață Daniela Maria Răspunde

  cum se fac inscrierile si pana cand?…sunt din Prahova

Lasa un comentariu

*

captcha *