Atentie!!! Din 2018 doar universitatile vor putea organiza cursuri pentru studii superioare! Ultimul curs de Formator la Iasi intre 15-17.12.2017

Stimati cursanti! Tinand cont de faptul ca saptamana trecuta s-a votat in senat o modificare la OG 96/2011 prin care furnizorii de formare nu vor mai putea organiza cursuri pentru studii superioare, va informam ca societatea noastra va organiza ultimul curs de Formator din anul 2017 intre 15-17 decembrie la Iasi. In cazul in care aceasta lege se voteaza in forma actuala si in Camera Deputatilor pe data de 20.12.2017, incepand cu anul 2018 nu veti mai avea acces la cursurile realizate in regim de formare continua ca si pana acum. Va asteptam la inscrieri in aceasta saptamana chiar daca sunteti din alte localitati! Va rugam sa ne contactati pentru a gasi cea mai eficienta varianta pentru toata lumea la telefon 0748.687.407 sau pe email la [email protected]!

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg