Curs intensiv AutoCAD 2D si 3D, Bucuresti, august 2016

Fii prezent la urmatoarea serie de curs AutoCAD 2D si 3D in Bucuresti in august 2016! Ai ocazia sa inveti de la zero tainele proiectarii asistate de calculator si sa devii un profesionist in utilizarea acestui program!

In AutoCAD 2D si 3D poti proiecta diverse obiecte in cele mai diverse domenii de activitate: inginerie, textile, stomatologie, agricultura etc, iar cunoasterea acestui soft iti usureaza mult munca prin eficientizarea timpului si efortului. Te asteptam la inscriere la numarul de telefon 0748.687.407 sau pe email la [email protected]

Mai multe detalii aici

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Coman Constanta Răspunde

  Buna ziua , va rog sa mi comunicati cand incep cursurile in Bucuresti si care este programul si locul de desfasurare.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul se va desfasura in partea a doua a lunii august la Politehnica. Programul se va stabili in momentul in care vom da startul la curs. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg