Vino la cursul intensiv de Formator intre 9-11 februarie la Iasi

Vrei sa devii trainerul anului 2018 si sa predai cursuri pentru adulti? Esti profesor si ai nevoie de punctaj la dosar? Vino la urmatorul curs intensiv de Formator care se va desfasura la Iasi intre 9-11 februarie 2018! Ai ocazia sa inveti de la cei mai buni profesionisti din domeniu ce inseamna formarea adultilor, metode de predare, tehnici de evaluare si bune practici. Cursul costa 700 de lei, iar partea aplicativa a cursului consta in realizarea unui plan de lectie pe modelul programei de pregatire si a standardului ocupational ales de fiecare participant. Va asteptam sa ne contactati pentru inscriere si detalii la 0748.687.407 sau pe email la [email protected].

Detalii aici

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
  1. Andronic Răspunde

    Bună ziua! Sunt profesor inv presc.profesez ca educatoare in localitatea Oniceni, județul Neamț. Dupa cum se știe avem nevoie de credite o data la 5 ani, eu fiind într – o zona îndepărtată, nu am mai făcut demult! Nustiu cât de utile îmi vor fi dar fiind în perioada vacantei!

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg