Important pentru profesori! Curs si simpozion international in Bulgaria -10.03.2018

Anunt important pentru domnii profesori! Training Cariere va organiza pe data de 10 martie 2018 in Bulgaria la Ruse curs si simpozion international pe tema Managementului Educational European! Doua activitati intr-o singura zi pentru completarea imbunatatirea CV-ului dvs! Cursurile organizate de noi au fost punctate la ambele sesiuni ale concursului pentru directori. Activitatea costa 500 de lei/ persoana. Se adreseaza tuturor cadrelor didactice care doresc sa-si completeze CV-ul cu un curs de specializare inafara tarii si sa obtina punctaj suplimentar la evaluari in fata colegilor. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la [email protected] sau la telefon 0748.687.407.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
  1. MATEI LILIANA GABI Răspunde

    buna seara, sunt interesata de astfel de evenimente științifice si doresc sa aflu detalii despre transport și acreditare activități! in speranța unei bune colaborări, va mulțumesc anticipat pentru răspuns! cu respect, Prof.Liliana Matei

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg