Curs de AutoCAD 2D si 3D la Constanta in august 2017!

Va invitam sa participati la urmatoarea serie de curs pentru programul Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator care se va desfasura in luna august 2017 la Constanta! Cursul include atat partea de 2D, cat si partea de 3D, iar in cadrul sau veti invata sa realizati desene bidimensionale si tridimensionale, sa priviti in plan si in spatiu partea de proiectare si obiectele utilizate, sa realizati exportul creatiilor in alte aplicatii. Programul AutoCAD este cel mai folosit pe plan modial in materie de proiectare si are aplicabilitate in foarte multe domenii: constructii, instalatii, mecanica, medicina, agricultura, cadastru, textile etc. Va invitam sa va inscrieti la numarul de telefon 0748.687.407 sau pe email la [email protected].

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Dan Brindusa Răspunde

  Ma intereseaza ora de incepere a cursului – lucrez si vreau sa stiu daca ma incadrez in program.
  Se da test la final si se obine o diploma recunoscuta cumva?
  Mercic.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul se va desfasura dupa amiaza de la 14:30 la 20, iar diploma este recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei. Doriti sa va inscrieti?

 2. Zaharof Cristina Răspunde

  Buna ziua,
  As dori sa ma inscriu la acest curs, dar ma intereseaza la ce data incepe.
  Multumesc.

 3. Rodica Răspunde

  Bănuiesc ca trebuie sa ai ceva cunoștințe în ceea ce privește proiectarea pentru a putea învăța să folosești acest program. Dacă nu, mă întreb:ce și cât poți să înveți în 40 de ore de curs?

  • EuroPersonal Răspunde

   Se invata exact ce este in programa afisata pe site. Sunt necesare cunostinte de lucru pe calculator.

 4. Elvira Zaharia Răspunde

  Buna seara!
  Care este perioada de desfasurare a cursului in luna august 2017 la Constanta? Unde este locatia si care este pretul?

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   cursul dureaza 40 de ore, costa 1000 de lei si se sustine la Colegiul Tehnic Tomis. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

 5. Datcu Anna Răspunde

  Bună ziua
  Mă intereseaza programul in detaliu al cursurilor (date și ore) si prețul cursului.
  Mulțumesc.

  • EuroPersonal Răspunde

   Pretul este de 1000 de lei, iar programul va fi pe parcursul unei saptamani cate 6 ore pe zi dupa amiaza. Daca doriti sa va inscrieti, lasati un nr de telefon la care sa va putem contacta.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg