Despre noi

Training Cariere SRL se află în topul firmelor de formare profesională din zona de Nord Est și nu numai, datorită calității cursurilor oferite, precum și flexibilitatii de care a dat dovadă în adaptarea la noile cerințe de pe piață.

În anul 2010 am intrat în top 10 al Camerei de Comerț Iași la secțiunea Servicii, iar în ultimii ani ne-am extins activitatea in mod constant in toate orasele mari din tara. În prezent oferta Training Cariere SRL cuprinde cursuri de limbi străine, cursuri tehnice, de IT, de dezvoltare personala, contabilitate, management. Portofoliul de clienți a inclus de-a lungul celor 10 ani de activitate instituții publice și private atat din Iasi, cat si din alte zone ale tarii, precum și mii de persoane fizice participante la cursurile noastre. In prezent organizam periodic cursuri in urmatoarele orase: Iasi, Cluj, Oradea, Sibiu, Baia Mare, Galati, Constanta, Bucuresti.

Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Trainerii cursurilor sunt formatori autorizați ANC, cu experiență în formarea profesională a adulților, rabdare și tact pedagogic. Baza materială a fost dezvoltată permanent, iar echipamentele IT upgradate în vederea menținerii la un standard înalt a calității cursurilor. La cerere organizam stagii de pregatire profesionala in orice locatie, personalizate pe nevoile beneficiarilor.

sg