NOU la nivel national!!! Curs MANAGER DE FORMARE

* 180 de ore – 1000 de lei (Iasi, Oradea,  Cluj, Galati, Constanta, Sibiu), 2000 lei – Bucuresti
Incepand din luna martie 2016 toate persoanele interesate se pot inscrie la cursul de MANAGER DE FORMARE adresat publicului larg. Acesta include strategii de organizare si planificare a activitatii de formare profesionala, precum si modalitati de sustinere a standardelor calitative in domeniu. Codul COR pentru acest program de formare este 242406. Acesta respecta noile reglementari legislative intrate in vigoare la 1.01.2016.

In urma absolvirii cursului se obtin urmatoarele competente:
1. comunicarea și relaționarea,
2. psihosociale,
3. aplicarea bazei legale specifice formării,
4. analizarea contextului organizațional,
5. managementul procesului de formare,
6. identificarea necesităților de instruire,
7. determinarea rezultatelor instruirii,
8. determinarea soluțiilor de instruire,
9. elaborarea strategiei de formare,
10. proiectarea activităților de formare,
11. gestionarea și administrarea resurselor,
12. monitorizarea implementarii strategiei de formare,
13. asigurarea calitatii activitatii de formare,
14. managementul riscurilor.

Certificatul de absolvire este autorizat de Ministerul Muncii si Educatiei, valabil in UE si alte 60 de tari.

Cursul este obligatoriu pentru organizatiile care doresc sa devina parteneri ai Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.

Pentru inscriere sunt necesare:
– copie CI,
– copie dupa diploma de licenta sau master,
– copie dupa certificatul de nastere si de casatorie,
– taxa integrala.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
 1. Lupu Oana Răspunde

  Buna ziua,
  va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari:cand mai organizati cursul in Iasi?, tariful este 1000 lei pt 180 ore?,includeti si o perioada de practica?, acreditarea acestui curs este in concordanta cu legislatia romaneasca si europeana in vigoare?, ce presupune certificatul de absolvire?

 2. Moisa Răspunde

  Buna ziua,
  As dori sa stiu ce perioade si orar aveti pentru cursurile Manager de formare si Formator. Ma intereseaza si diferenta din punctul vostru de vedere pentru cele doua optiuni.
  Multumesc.

  • EuroPersonal Răspunde

   Buna ziua,
   am raspuns pe email. Cursul de Formator se recomanda celor care doresc sa predea cursuri pentru adulti, iar Managerul de formare este necesar pentru coordonatorul activitatii din cadrul unui furnizor de formare. Conform noilor metodologii trebuie asigurata o calitate superioara a cursurilor.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg