O intrebare des intalnita: ce curs ne recomandati?

Specificul activitatii de formare profesionala include dincolo de furnizarea in sine a instruirii si partea de consiliere a clientilor. Una dintre intrebarile care ni se adreseaza in ultima vreme este: ce curs imi recomandati?

Bineinteles ca le recomandam pe toate pentru ca orice curs al nostru este util. La acesta intrebare putem raspunde cu o alta intrebare: ce doriti sa faceti? sau In ce domeniu doriti sa lucrati? Ca sa va raspundem concret, avand in vedere perioada pe care o traversam, va recomandam sa veniti la cursurile de Expert accesare fonduri structurale sau Auditor in domeniul calitatii. De ce?

Sa va explic … in viitorul apropiat se vor deschide noi linii de finantare, iar unele ghiduri sunt relativ destul de simple si nu este necesar sa se apeleze la o firma de consultanta. Totusi, pentru a scrie o cerere de finantare sunt necesare anumite notiuni care nu se pot invata autodidact, ci se predau la cursul de Expert accesare fonduri structurale. Deasemenea, profesionistii in scrierea proiectelor au nevoie de certificarea competentelor.

Cursul de Auditor in domeniul calitatii este recomandat pentru ca orice organizatie care se respecta are cateva proceduri interne de calitate sau macar un Regulament de ordine interioara in care se precizeaza pasii de urmat. Totodata, din ce in ce mai multe organizatii implementeaza standarde ISO care presupun intocmirea si gestionarea corecta a documentelor. Auditorul valideaza mentinerea stadardelor de calitate, iar din acest motiv va deveni o meserie foarte cautata in viitor.

In speranta ca v-am lamurit macar partial, va invitam la cursuri.

Curs Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene

Curs AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg