La ce ne foloseste sa cunoastem o limba straina?

LitereCu totii am invatat la scoala doua limbi straine, iar in functie de profilul liceului si perioada in care am trecut pe acolo, acestea se dovedesc a fi mai mult sau mai putin actuale. In prezent, pentru a face fata cerintelor tehnologiei, pentru a ne informa si pentru a putea tine pasul cu noutatile este necesar sa stim cel putin o limba straina la nivel mediu.

Dintre acestea limba engleza este cea mai folosita, iar daca ar fi sa avem o parere personala, este si cea mai usor de invatat. De la simpla deschidere a calculatorului ne lovim de meniuri in limba engleza pentru Windows si Office. Pe internet gasim usor articole, informatii, recentii si documente in engleza cu privire la domeniul nostru de activitate, iar daca dorim sa calatorim in strainatate un minim de cunoastere a limbii este absolut necesar.

Alaturi de limba engleza pe plan international in Europa sunt folosite si limbile germana si italiana. Limba germana este vorbita in toata Europa Centrala si partial de nord, iar italiana in partea de sud.

In cazul in care doriti sa calatoriti putin mai departe in lume sau sa lucrati in Spania, limba spaniola este foarte utila pentru cei care doresc sa se descurce in orice situatie. In SUA in partea de sud, limba spaniola este a doua limba vorbita, iar in America de Sud aceasta este limba oficiala in toate statele cu exceptia Braziliei. In insulele care sunt in mod curent destinatii consacrate de vacanta se vorbeste tot limba spaniola.

Deci, ce limba straina ar trebui sa invatam? Depinde in mare masura de ceea ce dorim sa facem, insa sfatul nostru este sa nu asteptati sa intrati in criza de timp. Bazele invatarii unei limbi straine se pot pune in cateva zeci de ore, insa pentru a ajunge la cursivitate este necesar un exercitiu individual sustinut.

Cursurile noastre de limba engleza, germana si italiana vor incepe in curand la Iasi. Va invitam cu drag sa faceti parte din randul absolventilor nostri de succes!

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *