EURO PERSONAL SRL isi extinde activitatea in 2015

Euro Personal SRL Iasi a inregistrat in anul 2014 o crestere a cererii din partea clientilor pentru cursurile de o inalta expertiza in domeniile evaluarii. In ultimele luni firma a autorizat cursurile de Evaluator de furnizori si programe de formare, precum si cursul de Evaluator proiecte (la firma partenera Training Cariere SRL).

Aceste noi programe de formare se adreseaza persoanelor cu studii superioare care doresc sa devina specialisti ai comisiilor de autorizare judetene sau evaluatori de proiecte pe diverse domenii.

Cursurile oferite de Euro Personal sunt in trend cu noile ocupatii si cerinte de pe piata muncii. Astfel, in vederea accesarii unei trepte sociale si profesionale superioare, nu mai sunt suficiente cursurile clasice de Formator sau Manager de proiect, ci si cele de evaluatori care ofera o perspectiva completa asupra domeniului ales.

In anul 2015 se vor deschide liniile de finantare cuprinse in Acordul de parteneriat 2014-2020, iar institutiile publice si private vor avea nevoie de evaluatori si experti care sa asigure implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *

sg